KENNEL MULERY`S

GOLDEN RETRIEVER

 

   
  home
  Just for you bosz
  Indy
  Sterre
  Caelin
  Sem 
  nieuws
  foto`s
  links
  contact
   
   
   

 

 
Indy
 
 


Indy Cerbel George geboren jan 2014

Deze mooie grote wat robuustere fieldtrial labrador stond al een tijd op mijn verlanglijstje. Na nog een maand te zijn opgevoed bij Marianne van Soest heb ik hem in huis gehaald. Wat een geweldig knaapje. Hij belooft bijzonder groot te worden. Hij komt uit fantastische werklijnen en is ook karakter helemaal my cup of tea. Zeer snel lerend, een natuurlijk mooi reviergedrag met prachtige slagen maar wel gevoelig en niet als een kip zonder kop ergens doorheen denderend.

Zijn vader Duals Hope Ivanhoe heeft zich uitgebreid al bewezen op fieldtrial gebied en zit al tegen de kwalificatie Werk kampioen aan. Zijn moeder Gin heb ik juist als moeder uitgekozen om haar bedachtzamer karakter.

Bij de knjv bij Christel train ik bij de puppytraining waar bijzonder rekening wordt gehouden met dit gevoelige. Wat een geweldige hobby is het toch en de weg naar resultaat is zoveel fun dat dat resultaat er bijna niet toe doet. Ook geen streven naar de perfecte hond, als hij het van zichzelf al heeft is een gift. Zelf goed wakker blijven en letten op goede uitvoeringen van alles dat scheelt een hoop fout aangeleerde apporteerkunst.